Tűz Zemplén Szinnán
Dopisovateľ napísal, že 2.08.1903 požiar v Snine zničil 4 obytné domy aj s prístavbami. Pôvodcami boli pravdepodobne deti hrajúce sa ohňom. V noci na lúkach istý zlomyselník založil opäť oheň. Tentokrát zhorelo 12 krížov pšenice. Majetok nebol poistený.