A Homonnai m. kir. állami faipari szakiskola - Thomán, Dávid
Odozva na zverejnenie referátu profesora S.Lengyela v Homonna és Vidéke, zo dňa 6.08.1903. Dávid Thomán (penzionovaný dlhoročný lekár Zemplínskej župy) upozorňuje, že v referáte chýba časť náboženskej štatistiky -židovská otázka a jej riešenie.