Tornaverseny és tánczmulatság - rl.
Súťažné disciplíny boli beh na vzdialenosť 100 yardov, hod diskom, skok o žrdi, futbal. Víťazi boli odmenení diplomami. Večer zorganizovali tanečnú zábavu. Výnos z nej venovali na vranovské škôlky.