A magyar mint államnyelv, a "Magyarországgyülési törvénykönyv" ben - Doby, Anton, 1826-1908
Článok o dejinách maďarského jazyka. [Anton (Antal) Doby historik a úradník. Narodil sa vo Vitca (RO) 8. 10. 1826, pôsobil v Bardejove a v Humennom. Zomrel 24. 01. 1908 v Humennom. Prispieval do odborných časopisov Századok, Történelmi Tár ako aj do regionálnych novín]