Turisztikai közgyülés
Na valnom zhromaždení bol prerokovaný plán činnosti na rok 1914 v strediskách Rožňava, Dobšiná a Rimavská Sobota. Predsedom gemerskej sekcie v rožňavskom stredisku bol Dr. József Pósch.