Utazás a "Viribus Unitis" körül - Tichy, Kálmán
Opis vojnovej lode. [Autor bol poprednou osobnosťou kultúrneho života v Rožňave do roku 1948. Pôsobil ako maliar a grafik. Bol nadšeným zberateľom ľudového umenia a zaslúžil sa o založenie Mestského múzea, ktoré od roku 1930 aj viedol. Jeho otec Mihály T. pôsobil v Rožňave ako okresný sudca.]