Tanitói gyülés
Na zasadnutí výbor rozhodol, že spolok sa zíde na mimoriadnom valnom zhromaždení 26.03.1914 v Rimavskej Sobote a oslávi vyznamenaného školského inšpektora Gemersko-malohontskej župy Györgya Lőrinczyho. Za miesto letného valného zhromaždenia bola vybratá Jelšava.