Tichy Gyula méltatása
[Maliar a grafik Gyula Tichy sa narodil 28.08.1879 v Rimavskej Sobote, zomrel 23.06.1920 v Krompachoch. Bol bratom Kálmána Ticheho. Na rožňavskom Evanjelickom a.v. gymnáziu študoval od r.1909.]