Tüdős István dr. püspök beiktatása
Intronizácie sa zúčastnili predstavitelia evanjelickej reformovanej cirkvi Predtisskej oblasti (dištriktu). Ernő Dókus, hlavný kurátor cirkvi na [území Uhorska], Pál Vadászy, senior [župy Borsod (MR)] a biskup evanjelickej a.v. cirkvi Potisskej oblasti (dištriktu) [Henrik] Geduly