Halálozások
Nebohý Lajos Baffy bol mladším bratom (?) KárolyaKissa, statkára a verejného činiteľa v Rožňave. Zosnulý riaditeľ Miklós Szabó Michalik bol svokrom hlavného mestského advokáta [v Rožňave?] Sándora Szoboszlayho. Poslucháč práva István Krausz bol synom László Krausza z Rožňavy.