Lesz e városi telefonunk?
Riaditeľstvo pošty v Košiciach súhlasilo so zavedením telefónnej siete v meste Rožňava, ak sa nájde aspoň 20 predplatiteľov. Doteraz však inštalácia nepokročila. Záujemcovia žiadajú vedúceho pošty o nápravu a poukazujú na to, že susedná Rimavská Sobota má už telefón zapojený.