Gömör és Kis Hont vármegye választó kerületei
Gemersko-malohontská župa bola rozdelená na tieto obvody: Jesenský o. (51 obcí, sídlo Jesenské), Jelšavský o. (31 obcí, sídlo Jelšava), Putnocký o. (55 obcí, sídlo Putnok (MR), Ratkovský o. (61 obcí, sídlo Ratková), Rimavskosobotský o.(38 obcí, sídlo Rimavská Sobota), Rožňavský o. (43 obcí, sídlo Rožňava).