Tanfelügyelői látogatás
Záver inšpekcie na miestnych školách bol kladný. [György Lőrinczy bol o.i. aj spisovateľom. Študoval v Prešove, Sárospataku a Budapesti (MR). Pôsobil v Rimavskej Sobote, Nitre, Komárne a v roku 1913 v Rožňave].