Tanulmányut Velenczébe
Výletu sa zúčastnilo 22 žiakov gymnázia. Trasa výletu sa možno rozšíri o návštevu rekreačného strediska Semmering v Štajersku (A) a Viedeň (A), keď rakúske železnice poskytnú študentom zľavu na cestovnom.