Országos vásar
Jarmok bol zásobený pomerne malým množstvom dobytku, mal však bohatú návštevnosť vďaka práce hlavného slúžneho, ktorý sa vynasnažil, aby v meste nebola karanténa zvierat tak, ako v iných lokalitách. (Nie je uvedené meno hl.slúžneho).