A lyubisei tüzkárosultak ujabb adománya
Hlavný slúžny okresu Humenné Mikulás (Miklós) Haraszthy mal zásluhy na tom, že Ľubišania dostali peniaze, nakoľko v čase požiaru (marec 1905) telegramom žiadal súrne riešenie prípadu na ministerstve vnútra