A tőketerebes varannói h.é. vasut
Výstavba železničnej trate miestného významu Vranov-Trebišov bola dokončená. Ostávajú práce povrchovej úpravy /vysypanie štrkom/. Z Vranova sa začne výstavba "priemyselnej" železnice v banských, zamutovských a voľanských lesoch.