Felhivás a szülőkhöz ! - Szilágyi, Adolf
Adolf Szilágyi, profesor vyššej obchodnej školy v Humennom z vlastného presvedčenia o nutnosti dať ženám a dorastajúcim dievčatám vzdelanie, organizuje hospodársky kurz. Kurz bude trvať od novembra 1903 do konca júna 1904. Vyučovať sa budú predmety administratívneho zamerania. Podmienkou prijatia je znalosť jazyka maďarského a jazyka nemeckého. Prihlášky sa prijímajú v ľudovej židovskej škole v Humennom do 25. 10. 1903. Prehľady vyučujúcich