Üt az óra
Prostredníctvom župných úradov školský inšpektor István (Štefan) Beregszászy upozornil ministerstvo na ťažkosti spôsobované gréckokatolíckymi farármi v Zemplínskej župe, ktorí medzi národom šírili odpor ku štátnym školám.