Hering Gusztáv ...
Gusztáv Hering nakúpil účastinné listiny v cene 200 000 korún /železnica miestneho významu v povodí rieky Cirochy/. Trať bude vedená cez lesy v rozlohe 130 000 jutár. Sprístupnenie lesov bude zdrojom obživy pre lesných robotníkov.