Egyházmegyei közgyülés
[Pál Csabay pôsobil ako duchovný v Tornali a zároveň bol seniorom gemerskej evanjelickej reformovanej cirkvi - gömöri egyházmegye. László Bornemisza minaji bol v roku 1904 podžupanom, neskôr hlavným županom, v roku 1914 bol už na dôchodku, ale pôsobil ako svetský zástupca v evanjelickej reformovanej cirkvi na Gemeri od roku 1898].