Multak emléke - Doby, Anton, st., 1826-1908
[Doby, Anton narodený 8.10.1826 Vitca (RO) -24.01.1908 v Humennom. Bol úradníkom v Bardejove, Humennom. Zaoberal sa históriou a heraldikou viď. Slovenský biografický slovník 1.zv. A-D. Martin:MS,1986.-S.483]