Névváltoztatás
Kráľovský súdny exekútor z Humenného Alexander Wolf dostal ministerské povolenie na zmenu priezviska - Kende. Povolenie platí aj pre jeho maloleté deti - Vojtecha, Oľgu, Andreja a Eugena.