Az Andrássy és Pálfy nemzetségek műkincsei Bécsben - Markó, Miklós
Grófkou Gabriellou Andrássy, rod. Pálffy, vymrela aj ženská vetva rodu Pálffyovcov. Článok opisuje umelecké diela, ktoré sa nachádzajú v paláci na Wallner-strasse č.6, kde grófka žila 24 rokov.