Müvészeink külföldön
[Profesori Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave, súrodenci] Gyula a Kálmán Tichy vystavovali už v USA, dostali pozvanie umeleckého časopisu STUDIO na výstavu v Anglicku. Na výstavu do Nemecka boli vybratí riaditeľstvom Krajinského múzea krásnych umení v Budapesti (MR).