A járásbirósági telek átadása
Úradného odovzdania sa zúčastnili: za justičný erár M. Tichy, tabulárna sudca, za mesto Dr. L. Katona, úradný mestský zástupca, I. Kun, mestský lesný majster, ako odborník K.Friedländer.