Óriási tüz
Požiarom bolo zničených 21 domov aj s prístavbami. Škoda vyčíslená na 45 tisíc korún. Poistení neboli žiadni z postihnutých. Dôvodom požiaru bola nepozornosť divčatka, ktorému vypadla sviečka na kúdel ľanu.