Az országgyülési képviselő választók ügyében ...
Voliť smel ten občan, ktorý sa mohol preukázať vysvedčením o ukončení IV. alebo VI. triedy ľudovej školy. Článok podáva informácie o fungovaní úradov, ktoré vydávajú potvrdenia. Boli vytvorené komisie, ktoré preskúšavali schopnosť čítať a písať u uchádzačov, ktorí chceli voliť.