Hirdetmény - Halgas, Koloman
Členmi komisie, ktorá mala posúdiť žiadosť F. Markó boli zástupcovia policajného a hasičského zboru mesta, mestský lekár, Š. Kun, inžinier a zástupca oblastnej banskobytrickej živnostenskej vrchnosti.