Király kitüntetés
Za dlhoročnú prácu vo funkcii súdneho zamestnanca Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote (M. kir. törvényszék) bol Karol (Károly) Gregor vyznamenaný záslužným zlatým krížom Radu koruny (koronás arny érdemkereszt) v máji 1914. [V Štatistike 1914 je zaznamenaný ako pracovník príslušného súdu].