Tanitók gyülése
Na zasadnutí je v programe prerokovať nariadenie o platoch učiteľov a zákon o dôchodkovom zabezpečení učiteľov. Podujatie organizačne zabezpečoval Július (Gyula Mészáros), rímskokatolícky učiteľ z Muráňa.