A Kéve Müvészegyesület
Správa obsahuje podrobnosti z vernisáže. O vystavovaných obrazoch Júliusa Tichyho sa nezmieňuje. [KÉVE - Képző, és iparművészek s műbarátok egyesülete, Budapest (MR). In: Uj idők Lexikona].