Dijlövés - Valent, Štefan
Podujatie bolo vyvrcholením celoročného vojenského výcviku na školách. Viedli ho profesori J. Miklóssy, Š. Valent (Evanjelické a. v. gymnázium, Rožňava) a M. Komoróczy a A. Lammel (Katolícke hlavné gymnázium, Rožňava).