Szabadságon
Krátka správa o pobyte v Rožňave u svokra Ferdinanda (Nándora) Krausza, banského správcu rimavsko-muránskej spoločnosti. Na vlastnú žiadosť odchádza zo svojho pôsobiska v Székesfehérváre MR). Nie je uvedené kam.