Tizéves találkozó
Správa o organizovaní stretnutia absolventov Evanjelického a. v. gymnázia v Rožňave, ktorí končili v školskom roku 1903/4. Organizátori Anton (Antal) Fenyó a advokát Ladislav (László) Knóth vyzývajú k zaslaniu adries.