Orvosok és gyógyszerészek gyülése ...
Stručná správa o zasadaní Spolku lekárov a lekárnikov Gemersko-malohontskej župy (Gömörmegyei orvosok és gyógyszerészek egyesülete) dňa 4. 06. 1914 v Rožňave pod vedením podpredsedu MUDr. Dezidera (Dezső) Póscha.