Lelkész beiktatás Amerikában
Už za krátky čas pobytu kňaza Gustáva (Gusztáva) Vályiho) v USA sa mu podarilo zozbierať 1 800 korún na výstavbu zvona. Výstavbu modernej fary v novom príbytku plánuje na jeseň roku 1914.