Rozsnyófürdő megnyilt
Rožňava, ako druhé mesto po Turčianskych Tepliciah vydalo leták na 32 stranách o službách v kúpeľných zariadeniach a o prírodných krásach okolia Rožňavy. [Tento leták sa nachádza vo fonde OK Rožňava. In: Dejiny Rožňavy. Regionálna bibliografia. Zostavila H. Bečková. Rožňava, OK 1991, s. 3].