Uj gépészmérnök
Dezider (Dezső) Szilvássy bol synom zosnulého Ferdinanda (Nándora) Szilvássyho, [majiteľa tehelne v Rožňave. Táto bola jedným z najproduktívnejších podnikov v meste začiatkom storočia, známa v blízkom i ďalekom okolí. In: Réz, László: A rozsnyói ev. ref. egyház és temploma. Rozsnyó, Sajó-vidék nyomda 1905, s.5?]