Köszönet nyilvánitás
Humenský ženský dobročinný spolok (A homonnai jótékony nőegylet) - poďakovanie účinkujúcim Serene Tamaskó, Samuelovi Lengyelovi a Emanuelovi Guttnamovi za vystúpenie na spolkovej akcii 12.12.1903. Spolkoví funkcionári: Sándorné Zalánffy (pokladníčka), Elekné Toronszky (predsedníčka plesu), Karol Janka (tajomník).