Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich
Žalovaný Teodor (Tivadar) Rudi bol dlžníkom vo forme kapitálu v hodnote 200 korún. Majetok daný do dražby sa nachádza v pozemkovej knihe č.3 obce Čabalovce. Dražba sa konala v prospech žalobcov Michala (Mihály) Szuchi a (Perecz) Neumana.