Tíz éves jubileum
Hostia boli prítomní z predstavenstva mesta, spoločenských a kultúrnych ustanovizní. Pavol (Pál) Füzesséry bol aj predsedom spolku živnostníkov. Pri tejto príležitosti daroval finančnú čiastku (40 korún)na zakúpenie spolkovej zástavy.