Főuri műkedvelők T. Terebesen
Zábavu organizoval gróf Teodor Andráši (Tivadar Andrássy) v svojom kaštieli v Trebišove. Pripojený je menoslov grófov a grófiek, ktoré sa zúčastnili na spoločenskom večierku 16. novembra 1903