Varannói társasélet - rl.
Vranovský dobročinný ženský židovský spolok zorganizoval spoločenské podujatie spojené s klavírnym koncertom, počúvaním gramofónu a prednesom monológu. Účinkujúci. Na záver bola tanečná zábava. Finančný výnos bol určený na podporu činnosti spolku.