Halálozás
Jakub Spiegel patril v minulosti k veľkým obchodným podnikateľom Zemplína. Patril medzi starých Humenčanov. Po smrti jedinej dcéry stratil záujem o podnikanie a jeho veľký, rozkvitajúci podnik začal upadať až sa rozpadol.