Hirdetmény - Kende, Alexander
V ozname sa dáva na známosť, že vydražované veci ako nábytok a predmety uznané súdom sa budú predávať, len za hotové. V prípade nezáujmu predaj sa uskutoční aj pod vyvolávaciu cenu.