Gyermekek felruházása
Humenský židovský dobročinný spolok (izr.jótékony nőegylet) usporiada akciu v ktorej rozdelí šaty pre chudobné deti navštevujúce ľudovú školu. Zverejnenie akcie 2.12.1903. Pri tejto príležitosti riaditeľ Samuel Lengyel bude mať spomienkovú reč na nebohú bývalú predsedníčku spolku, Dr.Dávidné Thoman, ktorej manžel zriadil na tento humánny cieľ základinu.