Hymen hirek
Zásnuby Štefana (István) Achenbier-a, kráľovského podsudcu. Menovaný bol vedúci trestného oddelenia súdu v Humennom. Nevesta (Ferike) Balogh pochádza z Maďarska. Zásnuby Czegléd-Berczel (MR) 8.02.1903. Jozef (József) Lándai, technický redaktor týždenníka Felső-Zemplén z Michaloviec sa zasnúbil s (Herminka) Schächter v Užhorode 29.11.1903. Nevesta bola dcérou známeho podnikateľa.