Eladó belsőség- - Mándy, Štefan 1830-1909
Presbytérium humenskej misijnej evanjelickej reformovanej cirkvi (homonnai missiói ev. ref. egyház presbytériuma) poverilo kurátora Štefana Mándyho a Karola (Károly) Janku misijného duchovného, aby zariadili odpredaj interieru misijného centra na Kúpeľnej ulici (Fürdő utca) formou verejnej dražby v hodnote 2450 korún. Dražba sa uskutoční 14.12.1903 - zverejnenie 9.12.1903. Presbytérium si necháva právo rozhodovania s kým bude podpísaná predajná zmluva