Hivatalba lépés
Správa o nástupe Júliusa (Gyula) Dudása muhoraiho za riaditeľa Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu v januári 1907. Menovaný bol doktorom filozofie. Doktorát obhájil z oblasti diplomacie v Budapešti. Pôsobil ako koncipient, gymnaziálny profesor, profesor vyššej obchodnej školy, kráľovský pomocný školský inšpektor (Nie je napísané kde a ani kedy pôsobil).